Nova Business Travel

Het verzorgen van uw zakenreis

U stapt het vliegtuig in en gaat op zoek naar uw stoel. ‘Als de stoel maar geserveerd is’. Na vaak een lange vlucht, komt u aan op uw bestemming. Wellicht heeft u hier al snel de eerste afspraak staan. ‘Haal ik de afspraak wel, heb ik voldoende tijd?’ Daarna met de taxi naar het hotel. U stapt in en vraagt zich af; ‘heb ik wel een goed hotel, heeft het goede kamers?’ 

Dit zijn slechts enkele zaken waarop u zich vooraf dient te oriënteren. Uw verblijf in het buitenland duurt waarschijnlijk slechts enkele dagen, die zo efficiënt mogelijk dienen te verlopen. Immers is tijd ook geld. Kortom, er komt veel om de hoek kijken bij het plannen en organiseren van uw zakenreis. 

Nova Business Travel neemt al deze zaken op zich wanneer wij voor u uw zakenreis regelen. Wij ontzorgen en verzorgen uw reis en nemen uiteraard uw persoonlijke wensen mee. 

Uw zakenreis; altijd correct en snel geregeld.   

Meetings en Incentives

Zijn uw medewerkers toe aan een teambuilding-dag? Of wilt u uw netwerk verstevigen door uw zakelijke relaties een Incentive aan te bieden? Lijkt een weekend "elders" de ideale mogelijkheid om een nieuw product te lanceren bij uw medewerkers of zakenrelaties? De mogelijkheden hiervoor spelen zich af van Drenthe tot Reykjavik, van Moskou tot de Ardennen. 

In al deze gevallen is een Incentive de ideale gelegenheid voor u. Samen met u zullen wij uw wensen in kaart brengen en naar de mogelijkheden kijken. Voor elk budget valt er een verrassende, zeer complete Incentive te organiseren. En vanzelfsprekend verzorgen wij het gehele traject voor u -vanaf de eerste planning tot en met het "welkom thuis" -kaartje, zodat u zich hierover géén zorgen hoeft te maken. 

Voor groepen (vanaf ongeveer 9 personen) kunnen wij door onze uitstekende contacten met de diverse luchtvaartmaatschappijen een zeer laag geprijsd groepstarief aanbieden.

Wilt u meer informatie? Bel of mail ons, wij zijn u graag van dienst!

Travel Management

Travel Management is in het hedendaagse zakenleven onontbeerlijk. Ook hierin zijn wij de juiste partner voor u. Wij kunnen u op elk gewenst tijdstip de Management Informatie geven die u nodig heeft om u Travel Expenses te monitoren. Wij kunnen dit zo uitgebreid -of desgewenst beknopt- mogelijk aan u rapporteren.

Maar ook als u bijvoorbeeld informatie nodig heeft over de Carbon Emission (CO2 uitstoot) van uw vluchten gedurende een bepaalde periode of als u vragen heeft over uw BlueBiz account, bent u bij ons aan het goede adres. Voor meer informatie hieromtrent kunt u contact met ons opnemen.

GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2024 by Nova Tours
Back To Top