Nova Business Travel

Op SAS kun je rekenen!
Dankzij het uitgebreide netwerk van Scandinavian Airlines en dochterondernemingen Blue1 en Widerøe, kunt u vanuit Amsterdam in no time naar Scandinavia, Finland en de rest van de wereld vliegen. Heeft u een breakfastmeeting in Oslo, Copenhagen of Stockholm, met SAS komt u als eerste aan. Wist u trouwens dat SAS de meest punctuele vliegtuigmaatschappij van Europa is?
Per limousine naar Schiphol? SAS biedt een gratis limousine service aan van/naar Schiphol voor Business Class passagiers, die met Scandinavian Airlines reizen naar de VS (Washington, New York en Chicago) en Azië (Tokyo, Beijing en Bangkok). Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland en is tot 65 km van/naar Schiphol gratis.


Drie klassen
SAS is één van de weinige luchtvaartmaatschappijen die een drie klassen concept aanbiedt. In-flight connectiviteit, fast track security, baggage 2 x 23KG, 150% Eurobonus punten*, etc zijn slechts enkele services die aangeboden worden in Economy Extra Class. Naast de Economy Extra klasse, biedt SAS de klassieke Economy en Business class aan. Daarnaast genieten alle passagiers van elke klasse van 25% korting voor kinderen, flexibele check-in opties zoals aan de kiosk, mobiel, via internet of gewoon aan de counter, gratis online reservatie van uw zetel, vluchtinformatie via SMS etc. (*Vliegt u met SAS, dan kunt u als EuroBonus lid genieten van tal van voordelen. Dankzij dit frequent flyer programma kunt u genieten van interessante aanbiedingen in de EuroBonus shop of een hotel of auto huren bij één van de geselecteerde partners.)

Service & Simplicity
De kernwoorden ‘Service & Simplicity’ kenmerken het allernieuwste product van Scandinavian Airlines: SAS Credits, het loyaliteitsprogramma voor bedrijven, dat zakelijke klanten de mogelijkheid geeft om punten te verzamelen, zogenaamde SAS Credits. Deze SAS Credits kunnen dan gebruikt worden om nieuwe vluchten te boeken. De nieuwe vluchten kunnen in alle klassen geboekt worden, ook in Economy. Als extra bonus krijgt men op elke aangekochte ticket een directe korting van 2 % bij boeking via NOVA Business Travel. De opgespaarde SAS Credits kunnen worden gebruikt op alle vluchten SAS Group Airlines: SAS, Widerøe en Blue1. (*: met uitzondering van de boekingsklasses O en G; O, T, K, L en G op intercontinentale vluchten.) SAS is bovendien ook een van ‘s werelds eerste luchtvaartmaatschappij met in-flight connectiviteit, zoals internet en mobiele diensten, op zowel Europese en intercontinentale routes. Deze service zal vanaf april 2011 gratis aangeboden worden aan Business Class en Economy Extra klanten en geeft eenvoudige toegang tot het internet,online winkelen, films en andere video-content, games en real-time vluchtinformatie.
GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2024 by Nova Tours
Back To Top