Nova Business Travel

Service en comfort op topniveau
Qatar Airways vliegt dagelijks met een 777-300ER vanuit Schiphol naar Doha. Vanuit Doha vliegt Qatar Airways naar meer dan 150 bestemmingen wereldwijd.
Via Hamad International Airport – haar state-of-the-art hub in Doha– biedt Qatar Airways passagiers een soepele overstap naar meer dan 150 zakelijke en privébestemmingen over de hele wereld. Steden als Kaapstad en Bangkok, maar ook Denpasar, Sydney en Adelaide zijn met Qatar Airways binnen handbereik. Doordat de luchtvaartmaatschappij zich richt op ruimte en comfort, biedt Qatar Airways reizigers gastvrijheid, cuisine van wereldformaat, en tot wel drieduizend entertainmentopties tijdens deze lange-afstandsvluchten.

Boeing 777-300ER: een aangename vluchtervaring
De stoelen in de Boeing 777-300ER’s die worden gebruikt voor de vluchten tussen Amsterdam en Doha, hebben een 3-4-3-indeling voor de Economy Class en een 2-2-2-indeling voor de Business Class. De Economy Class biedt veel afstand tussen elke zitplaats, zodat reizigers volop ruimte hebben om achterover te leunen en relaxed van hun vlucht te genieten. Business Class-passagiers profiteren van bijna 200 centimeter beenruimte en een comfortabel, volledig uitklapbaar bed. Qatar Airways maakt sinds 2007 gebruik van Boeing 777’s. Het zet momenteel meer dan dertig vliegtuigen van dit type in.

Bekroonde Business Class stoel
Qatar Airways heeft onlangs, tijdens de ‘2017 Skytrax Awards’ uitreiking, vier awards in ontvangst mogen nemen, voor ‘Airline of the Year’, ‘Best Airline in the Middle East’, ‘World’s Best Business Class’ en ‘World’s Best First Class Airline Lounge’. De awards versterken Qatar Airways in haar reputatie als ‘s werelds beste vijfsterren luchtvaartmaatschappij.
De bekroonde Business Class stoel van Qatar Airways is een combinatie van aeronautische engineering met de meest verfijnde gastvrijheid. De Business Class configuratie is zo ontworpen dat iedere stoel directe toegang heeft tot het gangpad. Passagiers kunnen heerlijk ontspannen en tot rust komen in een ‘fully reclined’ seat of werken aan een ruim werkdesk.

Entertainment aan boord
Qatar Airways heeft recentelijk Oryx One gelanceerd, een verbeterde interface voor het entertainmentsysteem aan boord. Het audio-video on-demand systeem biedt een ruime keuze uit onder andere meer dan 3.000 entertainment opties als films, TV box sets, audio en games.
GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2024 by Nova Tours
Back To Top