Nova Business Travel


World Business Class
Dankzij het nieuwe ontwerp van een beroemde Nederlandse designer voelt u zich meteen thuis. Zweef naar uw bestemming in onze nieuwe supercomfortabele full-flat stoelen: 
 • 80 graden naar achteren verstelbaar en 207 cm (81,5 inch) lang
 • Stroomvoorziening bij de stoel en privacyscherm
 • Persoonlijk entertainmentsysteem met 17 inch-scherm (43 cm)


BlueBiz
Besparen op de reiskosten van uw bedrijf? 
Dat kan met BlueBiz. BlueBiz is het besparingsprogramma voor bedrijven zonder andersoortige kortingsovereenkomst met de nationale carrier. Als u zich aanmeldt voor BlueBiz, ontvangt u bij elke zakenreis met KLM, Air France of deelnemende partners waardevolle Blue Credits die u kunt besteden aan gratis vluchten, een upgrade of aantrekkelijke producten en diensten.
Vliegt u regelmatig voor de zaak, dan verdient u in no time een gratis ticket bij elkaar als u meedoet aan BlueBiz. Met dit programma verdient u niet alleen Blue Credits op vluchten van KLM, maar ook op vluchten van Air France, Delta Air Lines, Alitalia of CityJet. Een Blue Credit is 1 euro waard. Blue Credits zijn voor een periode van twee hele kalenderjaren geldig, vanaf het moment dat de Blue Credits zijn bijgeschreven bij uw BlueBiz-saldo.

Ontvang direct 50 Blue Credits
Nieuwe BlueBiz-deelnemers maken een vliegende start: als u of één van uw collega's binnen zes maanden na inschrijving een vlucht maakt, schrijft KLM direct 50 Blue Credits bij op het saldo van uw bedrijf.

Meer dan alleen gratis tickets
Wilt u uw Blue Creditssaldo besteden aan een gratis vlucht, dan boekt u een zogenoemde award ticket. Tevens kunt u als BlueBiz-deelnemer uw eerste stuk ruimbagage gratis meenemen binnen Europa.
Op klm.nl/bluebiz staan alle mogelijkheden voor het besteden van uw Blue Credits uitgelegd.

Dubbel voordeel: BlueBiz én Flying Blue
Bent u deelnemer van Flying Blue, het frequent flyer programma van KLM en Air France, dan profiteert u dubbel. Voor één en dezelfde vlucht ontvangt het bedrijf Blue Credits en de deelnemer Flying Blue Miles. Ook met een award ticket kunt u Flying Blue Miles sparen.

KLM BlueBiz in het kort
 • Eenvoudig besparen op uw zakelijke reiskosten
 • Deelname is kosteloos
 • Verdiende Blue Credits inwisselen voor gratis tickets of een wisselend assortiment van aantrekkelijke artikelen 
 • in de BlueBiz webshop
 • Eerste stuk ruimbagage gratis op vluchten binnen Europa
 • 50 gratis Blue Credits bij de eerste vlucht binnen zes maanden
 • Dubbel voordeel in combinatie met Flying Blue
 • Eenvoudig boeken
Aanmelden
U kunt zich aanmelden via klm.nl/bluebiz. Deelname is kosteloos.

Vlieg CO2-neutraal met CO2ZERO 
Stapt u graag in het vliegtuig voor een leuke stedentrip of vakantie? En wilt u de effecten van uw vluchten compenseren? Dat kan nu via CO2ZERO van KLM.
GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2024 by Nova Tours
Back To Top