Nova Business Travel

Finnair ... De snelle luchtvaartmaatschappij tussen Europa en Azië
De met meerdere onderscheidingen bekroonde Finnair biedt een snelle verbinding tussen Europa en Azië. Via Helsinki vliegt u comfortabel naar 11 pracht bestemmingen: Bangkok, Beijing, Delhi, Hongkong, Nagoya, Osaka, Tokyo, Seoel, Shanghai, Singapore en vanaf mei 2012 naar Chongqing in China.

Vlieg in alle comfort
De Business Class van Finnair behoort tot één van de beste in Europa met onder andere stoelen die elektronisch verstelbaar zijn in een volledig horizontale ligstand, een ruime keuze aan smakelijke gerechten en meertalig personeel. Passagiers in Economy Class krijgen op alle Europese bestemmingen een gratis maaltijd of snack en op alle intercontinentale vluchten een eigen videoscherm en films die je zelf kunt uitkiezen. De vloot van Finnair is de jongste van Europa en bestaat uit de Airbus A320 en Embraer toestellen voor het Europese netwerk en de Airbus A330 en A340 op intercontinentale routes.

Via Helsinki
In 2011, Helsinki's Finnair Lounge is als beste van de wereld gekozen door 40.000 Priority Pass passagiers. De twee nieuwe lounges bieden een oase aan rust pal naast de vertrekgates voor vluchten naar Azië. De gemiddelde overstaptijd is maar 90 minuten. Kortom, overstappen via Helsinki is een fluitje van een cent. Tevens betekent vliegen via onze noordelijke route in onze moderne toestellen minder CO² uitstoot en minder brandstofverbruik. Kies Finnair wanneer u het milieu zo min mogelijk wilt belasten.

Zakelijke klanten en Finnair
Finnair biedt de mogelijkheid aan bedrijven die met enige frequentie richting Finland en/of Azië vliegen om een corporate contract af te sluiten via Nova Business Travel Lufthansa City Center. Het is dé manier om zakenreizen makkelijker te maken en om kostenbesparingen te realiseren. Uiteraard heeft Finnair een oplossing ook voor MKB's. Al vanaf een reisbudget van €2000 kunnen we kortingen aanbieden. Maar het beste is: een overeenkomst is gratis en verplicht uw bedrijf tot niets.
GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2024 by Nova Tours
Back To Top