Nova Business Travel

  De beste First Class ter wereld 
U ervaart de beste First Class ter wereld als u in de Emirates A380 of de revolutionaire Boeing 777 vliegt. Ontdek waarom klanten van Emirates bij de TripAdvisor Travelers Choice Awards voor Emirates hebben gestemd.
Ontdek First Class
Geniet van de beslotenheid van uw eigen, riante First Class Private Suite. Elke privésuite is uitgerust met een elektrische schuifdeur, een minibar, dimbare verlichting en een kaptafel met spiegel en garderobekast. Elke stoel heeft een ingebouwd massagesysteem met regelbare snelheid en massagekracht. Het cabinepersoneel verandert uw stoel in een volledig vlak bed met matras, zodat u ontspannen en fris op uw bestemming aankomt. Elke Private Suite heeft een groot TV-scherm aan de wand, waarop u tot 1800 video-on-demand- en audiokanalen kunt ontvangen van het meermaals bekroonde ICE – aan boord entertainmentsysteem. De scheidingswanden tussen de suites in de middelste rij kunnen worden geopend, zodat u de ervaring met uw reisgenoot kunt delen. Onze dine-on-demand maaltijdservice stelt u in staat om op elk gewenst moment een selectie van het à la carte menu te bestellen. Tevens kunt u gebruik maken van de unieke Shower Spa. U wordt op uw wenken bediend door het meertalige cabinepersoneel, afkomstig uit ruim honderd landen, dat er alles aan doet om uw First Class vliegervaring onvergetelijk te maken.
*Alle Emirates A380’s, Boeing 777-300ER’s toestellen zijn uitgerust met First Class Private Suites. 

Ontspan in Business Class
De technologische voorsprong van de Emirates A380 is indrukwekkend, maar gastvrijheid blijft toch de belangrijkste factor van de Business Class vliegervaring. Beleef de nieuwe norm voor comfort aan boord wanneer u Business Class reist met hun geavanceerde vloot Emirates A380’s en een aantal Boeing 777’s.
Met uw draadloze touch-screen stoelbediening kunt u uw stoel verstellen en audio- en videokanalen selecteren, en kunt u uw vliegervaring volledig aan uw eigen wensen aanpassen. Zo kunt u uw stoel veranderen in een volkomen vlak bed van 1 meter 98 lang. De stoelen zijn voorzien van bergruimte, een massagesysteem en een scherm voor uw privacy. Elke stoel aan boord van de Emirates A380 grenst direct aan een gangpad. Met een stroomvoorziening voor laptops en een extra grote tafel biedt elke stoel een comfortabele werkplek. Voor het eigen, grote TV-scherm zijn tot 1800 kanalen ICE boordentertainment beschikbaar. Elke stoel is voorzien van een ingebouwde minibar. Uiteraard staat het meertalig cabinepersoneel, afkomstig uit ruim honderd twintig landen, doorlopend ter beschikking om u op uw wenken te bedienen tijdens uw vlucht met Emirates.

Comfort in Economy Class
In Economy Class kunt u rekenen op veel gemak en comfort: extra beenruimte en zeer comfortabele stoelen. Tijdens de vlucht geniet u van uw eigen entertainmentsysteem: ICE. Met keuze uit meer dan 1200 in-flight entertainmentkanelen waaronder diverse populaire films en tv-programma’s, alle genres muziek en de leukste games. Met Emirates verveelt u zich geen moment.
Als u vliegt in Economy Class van Emirates, krijgt u letterlijk een voorproefje op uw vakantie. Want vaak zijn de maaltijden gebaseerd op de keuken van uw bestemming. Er is altijd genoeg variatie en voor de kinderen kunt u speciale maaltijden serveren.
U kunt nu aan boord gratis gebruik maken van Wi-Fi. Geniet van gratis 10MB of koop 500MB voor maar 1 USD. Zes van de Emirates A380 toestellen beschikken nog niet over gratis Wi-Fi, aan boord van deze vluchten kunt u wel tegen betaling van 1 USD gebruik maken van 500MB.

Emirates Business Rewards
Er is geen betere tijd om u aan te melden voor Emirates Business Rewards, ons loyaliteits programma voor midden – en kleinbedrijf. Business Rewards laat bedrijven profiteren van reizen die hun werknemers maken; met elke vlucht verdient het bedrijf Business Rewards Miles, terwijl de individuele reiziger Skywards Miles kan blijven sparen. Met het Business Rewards programma spaart u 1 Business Rewards Mile per uitgegeven USD 1. Mijlen kunnen vervolgens worden ingewisseld voor vluchten en upgrades.
Registreer uw bedrijf nu en begin te genieten van een meer lonende reiservaring met Emirates Business Rewards. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Reis verder met Skywards
Skywards is het frequent flyer programma van Emirates. Het biedt u de mogelijkheid om Miles te sparen, die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een upgrade van uw vlucht, tickets, hotel- of huurautoreservering of voor producten uit de online Emirates Highstreet Shop. Als u Business Class vliegt, spaart u 75% extra bonusmiles. Bij First Class is dat zelfs 15%.

Bezoek onze exclusieve Terminal 3 in Dubai
Elke Emirates vlucht komt aan bij en vertrekt vanaf de gloednieuwe Emirates Terminal 3 op Dubai International Airport. In deze state-of-the-art Terminal vindt u een keur aan shops en restaurants. Onze First Class- en Business Class passagiers zijn van harte welkom in onze exclusieve lounges, die zijn voorzien van onder andere een businesscenter, spa en restaurants.

Uw eigen privéchauffeur
Business Class of First Class vliegen begint al bij uw voordeur, kantoor of hotel. Wanneer u met Emirates vliegt, wordt u naar en van het vliegveld gereden door een van de privéchauffeurs. Zo ervaart u de Emirates-luxe van deur tot deur. De Chauffeur Drive-service staat in meer dan 65 steden wereldwijd tot uw beschikking.
GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2024 by Nova Tours
Back To Top