Nova Business Travel

CX Travel Classes : Business Class

Bij Cathay Pacific gaan we altijd een stapje verder omdat u voor ons speciaal bent- Van het design van onze nieuwe Business Class dat het mogelijk maakt uw eigen privacy en ruimte in te stellen tot de gerenommeerde persoonlijke service die ons onderscheidt van andere airlines.
Onze Business Class wordt momenteel aangeboden in onze Boeing 777-300ER en onze Airbus A330-300. 
Ons meest veelzijdige zitplaats tot nu toe

Onze nieuwe Business Class stoel heeft een bewegingsfunctie van 11 inches. Zet de stoel naar achteren en geniet van uw privacy of positioneer de stoel naar voren om te kunnen converseren met uw reis partners. U heeft de mogelijkheid uw stoelpositie te wijzigen en aan te passen naar uw behoefte en houding.Geniet languit van het comfort. Onze nieuwe, volledig horizontale bed is iets meer dan 2 meter lang (82 inches). Met een verlengstuk van het bed kan de breedte worden aangepast met 16.5 cm (6,5 inches) en geeft extra ruimte voor uw heupen, terwijl de opbergruimte aan de zijkant extra ruimte geeft voor uw knieen om te kunnen slapen op uw zijde. Tevens kunt uw armleuning omhoog doen voor meer privacy, of naar beneden voor meer ruimte. 

Een plek voor alles

U zult ook waardering hebben voor de extra persoonlijke opbergruimte. De opbergkast aan de zijkant biedt niet alleen ruimte voor uw hoofdtelefoon en een make-up spiegel, maar heeft ook ruimte voor kleine spullen als brillen en gadgets - en de kastdeur geeft tevens meer privacy. 

Een wereld van entertainment

Met één druk op de knop wordt de 15,4 inch touchscreen personal TV met Audio & Video on Demand geopend. Onze award-winnende Studio CX bevat een roterende bibliotheek van 100 films, 500 TV shows, 888 muziek CDs, 22 radio zenders, en 70 spellen in 9 talen! - u zult zeker iets vinden. Een geluidsreducerende hoofdtelefoon verzekert u van een goede geluidservaring. Het paneel waarmee u het entertainment bediend is nu voorzien van een multi-poort aansluiting om uw eigen elektronische apparaten aan te sluiten, inclusief iPOD & iPhone, * en stroomlijnt audio & video inhoud naar uw persoonlijke TV scherm - welke u kunt bedienen met uw eigen apparaat.


CX Travel Classes: Premium Economy Class
Onze nieuwe Premium Economy Class is een ware verrijking ten opzichte van de Economy Class ervaring en is ontworpen om u te voorzien van meer comfort, ruimte en persoonlijke aandacht gedurende uw gehele reis.

Voor u gaat vliegen

Voor u aan boord gaat geniet u eerst van de speciale check-in balies en voorrang bij het boarden aan de gate. U heeft ook de mogelijkheid om meer bagage mee te nemen of mee terug naar huis te nemen. U mag 20kg tot 25kg meenemen (weegsysteem) of 2 stuks bagage van 23kg tot 25kg per stuk.

Ontspan in een comfortabele stoel

Onze Premium Economy Class is een knusse oase met 26 tot 34 plaatsen. Er is meer ruimte tussen uw stoel en de stoel van de persoon voor u, u kunt tot 20cm verder achterover leunen om het rusten en slapen comfortabeler te maken en u kunt de hoofdsteun op 4 verschillende manieren bewegen voor een uitstekende ondersteuning van uw hoofd en nek. De eerste rij stoelen hebben alle een beensteun en de overige zitplaatsen beschikken over een drie-positie voetsteun die u, door middel van verschillende functies, helpt om uw vlucht zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Een wereld van vermaak

Voor vermaak kunt u rekenen op honderden keuzes op uw StudioCX inflight entertainment systeem. Daarnaast kunt u de multi-poort aansluiting voor het streamen van audio en video bestanden van uw iPod, iPhone of iPad* op het nieuwe 10,6-inch touch-screen breedbeeld scherm afspelen. U heeft hierbij ook een geluidswerende koptelefoon om het luisterplezier te verbeteren.

Werk en diner in een behaaglijke omgeving

Een grotere maaltijdtafel maakt het werken en dineren plezieriger en een speciaal cocktail tafeltje zorgt ervoor dat u meer ruimte heeft tijdens de maaltijd service. Er is extra opbergruimte voor uw persoonlijke spullen, die u graag bij de hand wilt houden.

Comfort voor uw lange-afstandsvluchten

Op onze langeafstandsvluchten kunnen we u zelfs meer bieden. Voor uw comfort, ontvangt u een milieuvriendelijke reisetui met sokken, een slaapmasker, oordopjes, een tandenborstel en tandpasta. Naast eten en drinken bieden wij ook een welkomstdrankje en een warme handdoek, een selectie uit voorgerechten, een fles water en een breed scala aan snacks.

CX Travel Classes: Economy Class
Meer leuning en comfort

Onze nieuwe Economy Class is ontworpen om uw reis in Economy Class beter dan ooit te laten verlopen, te beginnen met de stoel waarin u zit. Een kantel mechanisme in de rugleuning van de stoel zorgt ervoor dat deze 15cm kantelt om te kunnen rusten en slapen, maar wat er gelijktijdig ook voor zorgt dat u de ruimte rondom uw onderbenen behoudt wanneer de passagiers voor u de rugleuning achterover plaatst. De hoofdsteun kan op 4 manieren worden gesteld waardoor uw hoofd en nek maximaal worden ondersteund. En u ondervind veel meer beenruimte, zodat u uw benen echt kunt uitstrekken.

Handige opbergruimte

We weten dat het handig is om uw persoonlijke spullen dichtbij u te hebben, daarom hebben wij meer opbergmogelijkheden toegevoegd. U kunt boeken en magazines bewaren in de literatuurzak, uw mobiele telefoon, pen en bril bewaren in de nieuwe opberg voorziening en uw jas of trui aan de kapstok ophangen.

De bekerhouder kunt u gebruiken zonder het tafeltje naar beneden te moeten klappen en, wanneer u wilt, kunt u het tweevoudig ontwerp in zijn geheel.

Uw eigen entertainment naar keuze

Ons met een award bekroonde StudioCX entertainment systeem met audio en video op Demand wordt uitstekend weergegeven op het touch screen beeld van uw persoonlijke 9-inch tv. U heeft tevens de mogelijkheid uw iPod, iPhone of iPad* hieraan te koppelen, zodat u uw eigen music of films kunt bekijken op het scherm. Er is een USB port waarmee u uw mobiele apparaten kunt opladen en een 110V AC stroomvoorziening voor uw laptop en andere elektronische apparaten.

*Beschikbaar voor geselecteerde modellen. iPod, iPhone en iPad zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen.

GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2024 by Nova Tours
Back To Top